Fleksibel endeplugg TO

Fleksibel endeplugg TO brukes til å tette igjen og forsegle nedgravde rør som midlertidig ikke er i bruk, dvs. uten ledninger. Endepluggene holder rør fri for lekkasjer, kjemiske produkter, smuss, gasser, skadedyr og andre gjenstander som kan vanskeliggjøre eller forhindre fremtidig bruk av rørene.

www.pipelife.no

Ny emballasje på NKT PR500V

Norsk produsert PR av høy kvalitet som er lett å bøye, avmantle og avisolere PR 500V

 • Leder: entrådet glødd kobber
 • Isolasjon, fyllkappe, ytterkappe: pvc
 • Farge: hvit
 • Max leder temp 70

les mer: www.nkt-no.com

IFXI EASY™ 1 kV er en halogenfri, uskjermet, dobbeltisolert

installasjonskabel, med PEX isolerte ledere. Runde kobberledere i henhold til IEC 60228 klasse 2 - flertrådet leder. Isolerte ledere er fargemerket i henhold HD 308. Ytre kappe av svart UV bestandig plast. I tillegg har den ytre kappen en hvit indre del med langsgående riller. Dette gjør kabelen meget enkel å avmantle. Ytre kappe er merket med type/ produsentnavn/år+måned/metermerking. Kabelen er motstandsdyktig mot trykk og mekaniske påkjenninger. Den kan brukes i alle slags rom innendørs, utendørs, og kan forlegges i jord uten ekstra beskyttelse.

www.nexans.no

CABLE WALKER™- Flyttbart trommelstativ med hjul

Solid og flyttbart kabelstativ som gjør det enkelt å transportere og avspole kabel fra trommel. Tilpasset trommel størrelse E400 og andre tromler med tilsvarende bredde. CABLE WALKER™ kommer med en stk. aksel i seg selv (som holder kabeltrommelen), men ekstra aksel kan kjøpes i tillegg for enklere trommelbytte. CABLE WALKER™ kan benyttes sammen med alle kabelprodukter som leveres på E400 eller leveres på E400 eller E6 trommel.

Les mer: www.nexans.no

Elflex

Elflex gjør det enklere for deg. Alt du trenger for å koble Elflex varmefolie. Proffene velger Elflex.

 

www.elflex.no

 

DEVIinline™

DEVIinline™ er en robust to-leder varmekabel med skjerm og skjult skjøt. Kabelen er lett å legge, og anvendes i innendørs installasjoner i betonggulv >3 cm. Ekstra sikkerhet med sterk, dobbel, XLPEisolert leder. 20 års utvidet bruksgaranti. Elnummerserie fra: 10 359 30 til 10 359 48.

Les mer: www.devi.no

LowFriction

Pipelife Norge har nå lavfriksjon på korrugerte rør. Du som ikke har prøvd lavfriksjonsrør før kommer til å få en positiv overraskelse. Det er merkbart mindre trekkemotstand i disse rørene og det kan hende du slipper å bruke klissete glidemiddel, også når du skal trekke etter nye ledninger. Sammen med våre nye trekkefjærer, blir det en lek å trekke i våre norskproduserte rør.

Les mer: www.pipelife.no

T2Rød gulvvarmekabel med Reflecta isoleringsplate

Selvbegrensende gulvvarmekabel for alle overgulv. Høyere effekt i nærheten av vinduer, lavere under tepper og møbler. El-nr 10 350 00 Reflecta, med ferdige spor, forenkler leggning av T2Rød. Reduserer varmetapet med opptil 20 prosent!

El-nr 10 350 11

Les mer: www.nVentThermal.no

NKT LIMT PR 500V 50M BUNT I ESKE

Norsk produsert PR av høy kvalitet som er lett å bøye, avmantle og avisolere PR 500V

• Leder: entrådet glødd kobber
• Isolasjon, fyllkappe, ytterkappe: pvc
• Farge: hvit
• Max leder temp.: 70°C

Les mer: www.nkt.no

FX 90

FX 90 sortimentet utvides med rød/hvit «downlightledning». Denne tåler 90 grader og er egnet for downlightanlegg, og spesielt tiltenkt styring/dimming av lys (eksempelvis DALI eller 0-10 V). FX 90 Rød/Hvit har el.nr. 10 604 41, leveres på sneller med 100 meter lengde.

Les mer: www.nexans.no

Presstetninger for kabler

Standard presstetning HRK-SSG og HRD SG - Universaltetning for kabler HRK-SSG og HRD SG er pålitelige vann- og gasstette presstetninger. De er enkle å montere og kan tilpasses alle kjerneborede hull, rør og ledningsdimensjoner.

Les mer: www.elit.no

Et komplett kabelvern-system

Et system som inneholder det meste du trenger for å beskytte kabler mot hærverk og andre skader. Systemet inneholder halvklammere, som gjør det enklere å montere rørene på tranges steder. Flexibøy er en beskyttelse som kan bøyes etter behov, for eksempel rundt hjørner.

Les mer: www.eliselektro.no

 

DEVImulti™ 4-leder varmekabel

DEVImulti™ 4-leder består av 4 like motstandstråder. Varmekabelene leveres som metervarer. Ved å koble motstandstrådene forskjellig, kan samme kabel med samme lengde gi opp til 11 forskellige effekter. Godkjent for inntrekking i drikkevannsrør. Brukes ved lengder fra 150 m til 600 m.

Elnummer 10 360 43 og 10 360 44

Les mer: www.devi.no

 

LowFriction

Pipelife Norge har nå lavfriksjon på korrugerte rør. Du som ikke har prøvd lavfriksjonsrør før kommer til å få en positiv overraskelse. Det er merkbart mindre trekkemotstand i disse rørene og det kan
hende du slipper å bruke klissete glidemiddel, også når du skal trekke etter nye ledninger. Sammen med våre nye trekkefjærer, blir det en lek å trekke i våre norskproduserte rør.

Les mer: www. pipelife.no

NKT LIMT PR 500V 50M BUNT I ESKE

Norsk produsert PR av høy kvalitet som er lett å bøye, avmantle og avisolere PR 500V
• Leder: entrådet glødd kobber
• Isolasjon, fyllkappe, ytterkappe: pvc
• Farge: hvit
• Max leder temp.: 70°C

Les mer: www.nkt.com

T2QuickNet gulvvarmematte

Tynn, serieresistiv gulvvarmekabel påselvheftende nett. Ferdig til å rulle ut vedinstallasjon.

• 90 W/m2, 160 W/m2

• 3 mm kabeldiameter

• Toleder, 2,5 meter kaldkabel, 4 m for T2QuickNet-160

• Overgulv: flis og naturstein

• 90 W/m2 kan installeres direkte på brennbart underlag

Les mer: www.pentair.com

NKT LIMT PR 500V 50M BUNT I ESKE

Norsk produsert PR av høy kvalitet som er lett å bøye, avmantle og avisolere PR 500V
• Leder: entrådet glødd kobber
• Isolasjon, fyllkappe, ytterkappe: pvc
• Farge: hvit
• Max leder temp.: 70°C

Les mer: www.nkt.com

Nye Trekk & kapp

Trekk & kapp kommer nå i ny og forbedret emballasje. Med sterkere og mer holdbar papp tåler esken røffere behandling, mer
fukt og står stødigere. – Dermed er det  enda enklere å trekke ut kabelen! Nytt og oppdatert design på esken. Inneholder
den samme velkjente kvalitetskabelen på innsiden. Se etter nye Trekk & kapp fra Draka hos Otra.

Les mer: www.draka.no

DEVIclip festeklipp

Easy Installation er fellesbetegnelsen på en rekke DEVI produkter og tilbehør som gjør installasjonen av varmekabler enklere. DEVIclip™ festeklipp for takanlegg er et av disse produkter som gjør det enkelt og raskt å feste varmekabler på tak. Festeklippene
leveres i poser med 10 sett.

Elnummer 10 353 88.

Les mer: www.devi.no

Solcellekabel

En dobbeltisolert kabel, designet spesielt for bruk i solcelleanlegg. Kabelen er i tillegg kortslutningssikker,  halogenfri og UV-bestandig. Anbefalt brukt i tørre og våte rom, i jord og utendørs. Tåler også direkte sollys.

Les mer: www.ElisElektro.no

 

Nye Trekk & kapp

Trekk & kapp kommer nå i ny og forbedret emballasje. Med sterkere og mer holdbar papp tåler esken røffere behandling, mer fukt og står stødigere. – Dermed er det  enda enklere å trekke ut kabelen! Nytt og oppdatert design på esken. Inneholder den samme velkjente kvalitetskabelen på innsiden. Se etter nye Trekk & kapp fra Draka hos Otra.

Les mer: www.draka.no

DEVI kabelkarusell

En kabelkarusell gjør installasjonen av DEVI varmekabler enda enklere. Det eneste som trengs er å plassere varmekabeltrommelen på karusellen, rundt den
hvite isoporringen som følger med kabelkarusellen. Deretter ruller kabelen seg nesten ut av seg selv, helt uten krøll, etter
hvert som den legges ut på gulvet.

Elnummer 10 360 90

Les mer: www.devi.no

 

Målersløyfesett

Settet leveres med ledning i fargene sort, grå og brun iht. NEK400:514.3.2 og REN4001. Består av 6 kabellengder på
100cm, to lengder i hver farge merket henholdsvis med ”NETT” og ”ANLEGG”. I den merkede enden er det 18 mm endehylse med krage iht. REN4001 og i den andre enden er det en uisolert endehylse.

Les mer: www.Elis Elektro.no

Brannmeldekabel – ferdig merket med «Brann – Nødlys» og «Talevarsling».

Halogenfri signalkabel til brannvarslingsanlegg. Kabelen er revolvert og ment til bruk i faste opplegg både innen- og utendørs.

Les mer: www.ElisElektro.no

DEFROST SNOW

Er en komplett toleder varmekabel med integrert, skjult skjøt og 10 meter kald tilleder. Den er ideel for  snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser,
trapper osv. Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med
temperatur opp til 160 OC.

Les mer: www.nexans.no

PFXP 300/500 V Installasjonskabel med kobberleder - produktfamilien utvides!

Installasjonskabel med kobberleder - produktfamilien utvides!
PFXP familien utvides med flere produkter. Dette gjelder tverrsnitt 4 og 6 mm² i 300/500 V sortimentet, og leveres på 500 m tromler. Alle typene vil bli lagervare.

Betegnelse El.nr. Nexans art.nr
PFXP 500V 3G4 10 373 90 10260421
PFXP 500V 4G4 10 373 91 10260422
PFXP 500V 5G4 10 373 92 10260423
PFXP 500V 3G6 10 373 93 10260454
PFXP 500V 4G6 10 373 94 10260455
PFXP 500V 5G6 10 373 95 10260456

Les mer: www.nexans.no

Aldri har det vært enklere å tette et K-rør

Det er innført nye og strengere krav om tetting av bygg fra 1. januar 2017.  K-rør som går innenfra og ut av bygget må derfor tettes i enden. Før lederne / kabelen gjennom pluggen og K-røret blir  tett i hht. nye forskrifter. Bruk vår SP-16 eller SP20 blindplugg.

 • Halogenfri og motstandsdyktig mot oljesprut
 • Temperaturområde -40 til 130C
 • UV Bestandig
 • SP16 EL.nr. 12 011 00 til 16mm K-rør, SP20 EL.nr. 12 011 01 til 20mm K-rør.

Les mer: www.scel.no

 

LowFriction

Pipelife Norge har nå lavfriksjon på korrugerte rør. Du som ikke har prøvd lavfriksjonsrør før kommer til å få en positiv
overraskelse. Det er merkbart mindre trekkemotstand i disse rørene og det kan hende du slipper å bruke klissete  glidemiddel, også når du skal trekke etter nye ledninger. Sammen med våre nye trekkefjærer, blir det en lek å trekke i våre norskproduserte rør.

Les mer: www.pipelife.no

 

DEFROST SNOW

DEFROST SNOW er en komplett toleder varmekabel med integrert, skjult skjøt og 10 meter kald tilleder. Den er ideel for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser, trapper osv. Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med temperatur opp til 160 OC.

Les mer: www.nexans.no

PFXP 300/500 V Installasjonskabel med kobberleder - produktfamilien utvides!

PFXP familien utvides med flere produkter. Dette gjelder tverrsnitt 4 og 6 mm² i 300/500 V sortimentet, og leveres på 500 m tromler. Alle typene vil bli lagervare.

Betegnelse El.nr. Nexans art.nr
PFXP 500V 3G4 10 373 90 10260421
PFXP 500V 4G4 10 373 91 10260422
PFXP 500V 5G4 10 373 92 10260423
PFXP 500V 3G6 10 373 93 10260454
PFXP 500V 4G6 10 373 94 10260455
PFXP 500V 5G6 10 373 95 10260456

Les mer: www.nexans.no

PFXP 300/500 V Installasjonskabel med kobberleder - produktfamilien utvides!

PFXP familien utvides med flere produkter. Dette gjelder tverrsnitt 4 og 6 mm² i 300/500 V sortimentet, og leveres på 500 m tromler. Alle typene vil bli lagervare.

Betegnelse El.nr. Nexans art.nr
PFXP 500V 3G4 10 373 90 10260421
PFXP 500V 4G4 10 373 91 10260422
PFXP 500V 5G4 10 373 92 10260423
PFXP 500V 3G6 10 373 93 10260454
PFXP 500V 4G6 10 373 94 10260455
PFXP 500V 5G6 10 373 95 10260456

Les mer: www.nexans.no

DEFROST SNOW

DEFROST SNOW er en komplett toleder varmekabel med integrert, skjult skjøt og 10 meter kald tilleder. Den er ideel for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser,  trapper osv. Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med  temperatur opp til 160 OC.

Les mer: www.nexans.no

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å forenkle arbeidet for elektriker/installatør. Produktet har en rekke fordeler sammenlignet med ordinær PFXP:
- PEX isolerte ledere
- Mindre ytterdiameter / bøyeradius
- Lavere vekt
- Enklere å avisolere og montere
- Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

DEFROST SNOW

DEFROST SNOW er en komplett toleder varmekabel med integrert, skjult skjøt og 10 meter kald tilleder. Den er ideel for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser, trapper osv. Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med temperatur opp til 160 OC.

Les mer: www.nexans.no

PFXP 300/500 V Installasjonskabel med kobberleder - produktfamilien utvides!

PFXP familien utvides med flere produkter. Dette gjelder tverrsnitt 4 og 6 mm² i 300/500 V sortimentet, og leveres på 500 m tromler. Alle typene vil bli lagervare.

Betegnelse El.nr. Nexans art.nr
PFXP 500V 3G4 10 373 90 10260421
PFXP 500V 4G4 10 373 91 10260422
PFXP 500V 5G4 10 373 92 10260423
PFXP 500V 3G6 10 373 93 10260454
PFXP 500V 4G6 10 373 94 10260455
PFXP 500V 5G6 10 373 95 10260456

Les mer: www.nexans.no

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å forenkle arbeidet for elektriker/installatør. Produktet har en rekke fordeler  sammenlignet med ordinær PFXP:

 • PEX isolerte ledere
 • Mindre ytterdiameter / bøyeradius
 • Lavere vekt
 • Enklere å avisolere og montere
 • Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

Selvbegrensende varmekabel Iceguard

Readymade er selvbegrensende varmekabler i ferdige lengder som brukes til is- og snøsmelting på tak, i takrenner og nedløpsrør. Leveres i et bredt sortiment med ferdige lengder fra 2 meter til 50 meter med en tilledning på 5 meter.
Effekten er 18 W/m ved 0 °C. Det må alltid monteres en termostat for energisparing og for å sikre at varmekabelen kobles ut ved temperaturer over 65 °C.

Les mer: www.devi.no

PFXP 300/500 V Installasjonskabel med kobberleder - produktfamilien utvides!

PFXP familien utvides med flere produkter. Dette gjelder  tverrsnitt 4 og 6 mm² i 300/500 V sortimentet, og leveres på 500 m tromler. Alle typene vil bli lagervare.

Betegnelse El.nr. Nexans art.nr
PFXP 500V 3G4 10 373 90 10260421
PFXP 500V 4G4 10 373 91 10260422
PFXP 500V 5G4 10 373 92 10260423
PFXP 500V 3G6 10 373 93 10260454
PFXP 500V 4G6 10 373 94 10260455
PFXP 500V 5G6 10 373 95 10260456

Les mer: www.nexans.no

DEFROST SNOW

DEFROST SNOW er en komplett toleder varmekabel med integrert, skjult skjøt og 10 meter kald tilleder. Den er ideel for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser, trapper osv. Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med temperatur opp til 1600C

Les mer: www.nexans.no

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å forenkle arbeidet for elektriker/installatør. Produktet har en rekke fordeler sammenlignet med ordinær PFXP:

- PEX isolerte ledere
- Mindre ytterdiameter / bøyeradius
- Lavere vekt
- Enklere å avisolere og montere
- Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

Rørklammer og plastsadel

Flere kan kobles sammen og rørklammerene holder rørene godt på plass.

El nr Produkt
12 142 62 16 mm Klammer
12 142 63 20 mm Klammer
12 142 64 25 mm Klammer
12 142 65 32 mm Klammer
12 142 66 40 mm Klammer
12 142 67 50 mm Klammer
12 142 70 16 mm Plastsadel
12 142 71 20 mm Plastsadel
12 142 72 25 mm Plastsadel
12 142 73 32 mm Plastsadel
12 142 74 40 mm Plastsadel
12 142 75 50 mm Plastsadel

Les mer: www.pipelife.no

PFXP 300/500 V Installasjonskabel med kobberleder – produktfamilien utvides!

PFXP familien utvides med flere produkter. Dette gjelder tverrsnitt 4 og 6 mm² i 300/500 V sortimentet, og leveres på
500 m tromler. Alle typene vil bli lagervare.

Betegnelse El.nr. Nexans art.nr
PFXP 500V 3G4 10 373 90 10260421
PFXP 500V 4G4 10 373 91 10260422
PFXP 500V 5G4 10 373 92 10260423
PFXP 500V 3G6 10 373 93 10260454
PFXP 500V 4G6 10 373 94 10260455
PFXP 500V 5G6 10 373 95 10260456

Les mer: www.nexans.no

DEFROST SNOW

DEFROST SNOW er en komplett toleder varmekabel med integrert, skjult skjøt og 10 meter kald tilleder. Den er ideel for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser, trapper osv. Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med  temperatur opp til 160 OC.

Les mer: www.nexans.no

 

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å forenkle arbeidet for elektriker/installatør. Produktet har en rekke fordeler sammenlignet med ordinær PFXP:
– PEX isolerte ledere
– Mindre ytterdiameter / bøyeradius
– Lavere vekt
– Enklere å avisolere og montere
– Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

 

 

Pipelife sine trekkefjærer er laget av et lavfriksjonsmateriale og er veldig fleksible.

Trekkemotstanden med disse fjærene blir betydelig redusert i forhold til normale trekkefjær. Pipelife trekkefjærer kommer i to lengder; 15 m og 30 m.

9450123 Pipelife 1241445 Trekkefjær 15 mtr

9450123 Pipelife 1241446 Trekkefjær 30 mtr

Les mer: www.pipelife.no

PFXP 300/500 V Installasjonskabel med kobberleder - produktfamilien utvides!

PFXP familien utvides med flere produkter. Dette gjelder tverrsnitt 4 og 6 mm² i 300/500 V sortimentet, og leveres på 500 m tromler. Alle typene vil bli lagervare.

Betegnelse El.nr. Nexans art.nr
PFXP 500V 3G4 10 373 90 10260421
PFXP 500V 4G4 10 373 91 10260422
PFXP 500V 5G4 10 373 92 10260423
PFXP 500V 3G6 10 373 93 10260454
PFXP 500V 4G6 10 373 94 10260455
PFXP 500V 5G6 10 373 95 10260456

Les mer: www.nexans.no

DEFROST SNOW

DEFROST SNOW er en komplett toleder varmekabel med integrert, skjult skjøt og 10 meter kald tilleder. Den er ideel for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser,  trapper osv. Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med temperatur opp til 160 grader C.

Les mer: www.nexans.no

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å forenkle arbeidet for elektriker/installatør. Produktet har en rekke fordeler sammenlignet med ordinær PFXP:
- PEX isolerte ledere
- Mindre ytterdiameter / bøyeradius
- Lavere vekt
- Enklere å avisolere og montere
- Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

PowerLine

Ferdigtrukket kabel i rør.
Powerline retter seg ut av esken uten krøll. Med et bredt utvalg av kabel, er PowerLine montørens førstevalg.
EL nr 12 414 73 – PowerLine 2xCAT6
EL nr 12 414 77 – PowerLine KNX
EL nr 12 414 78 – PowerLine RG6 + 2xCAT6

Les mer: www.pipelife.no

Selvbegrensende varmekabel

Iceguard Readymade er selvbegrensende varmekabler i ferdige lengder som brukes til is- og snøsmelting på tak, i takrenner og nedløpsrør. Leveres i et bredt sortiment
med ferdige lengder fra 2 til 50 m med en tilledning på 5 m. Effekten er 18 W/m ved 0 °C. Det må alltid monteres en termostat for energisparing og for å sikre at varmekabelen
kobles ut ved temperaturer over 65 °C.

Les mer: www.devi.no

PFXP 300/500 V Installasjonskabel med kobberleder - produktfamilien utvides!

PFXP familien utvides med flere produkter. Dette gjelder tverrsnitt 4 og 6 mm² i 300/500 V sortimentet, og leveres på 500 m tromler. Alle typene vil bli lagervare.

Betegnelse El.nr. Nexans art.nr
PFXP 500V 3G4 10 373 90 10260421
PFXP 500V 4G4 10 373 91 10260422
PFXP 500V 5G4 10 373 92 10260423
PFXP 500V 3G6 10 373 93 10260454
PFXP 500V 4G6 10 373 94 10260455
PFXP 500V 5G6 10 373 95 10260456

Les mer: www.nexans.no

DEFROST SNOW

DEFROST SNOW er en komplett toleder varmekabel med integrert, skjult skjøt og 10 meter kald tilleder. Den er ideel for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser, trapper osv. Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med temperatur opp til 160 C

Les mer: www.nexans.no

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å
forenkle arbeidet for elektriker/installatør.
Produktet har en rekke fordeler
sammenlignet med ordinær PFXP:
- PEX isolerte ledere
- Mindre ytterdiameter / bøyeradius
- Lavere vekt
- Enklere å avisolere og montere
- Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

T2Rød varmekabel T2Reflecta isolasjonsplate

T2Rød varmekabel i kombinasjon med T2Reflecta isoleringsplate er et svært energieffektivt gulvvarmesystem. Systemet varmer, reflekterer og isolerer samtidig. Vi gir 12 års totalgaranti på Raychem gulvvarmeprodukter. Ring 66817990 om du ønsker mere info.

Les mer: www.pentairthermal.no

PLS 90

Dobbelisolert plast kabel for LED og halogen belysning.

Les mer: www.teccon.no

ØS Varmematte-80 og ØS Varmematte-120

ØS Varmematte-80 kan installeres direkte på brennbart underlag! Varmematten er velegnet for tynne  gulvkonstruksjoner, støpt i godkjente lavtbyggende
støpemasser, direkte i fliselim eller i betong. Den er også velegnet for nybygg, tilbygg og rehabilitering i tørre rom og i
våtrom.

Les mer: www.oglaend-system.com

PowerLine

PowerLine er ferdigtrukket kabel i k-rør, som er pakket i en meget hendig og solid emballasje. Med PowerLine får du gjort
jobben raskere, ved at produktet selv retter seg ut under uttrekking. Esken er meget bruker- og transportvennlig ved  at den ikke inneholder trommel.

Les mer: www.pipelife.no

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å forenkle arbeidet for elektriker/installatør. Produktet har en rekke fordeler sammenlignet med ordinær PFXP:
- PEX isolerte ledere
- Mindre ytterdiameter / bøyeradius
- Lavere vekt
- Enklere å avisolere og montere
- Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

Halogenfrie K-rør med trekketråd

Produktene leveres i 16 mm og 20 mm utførelse, henholdsvis 100 m og 50 m lengde. Rørene er solide og kan støpes inn, videre sikrer vår korrurgeringsprofil en lavfriksjon ved inntrekking av kabler og ledninger. Rørene inneholder ferdigtrukket trekketråd i form av en svart slitesterk
line, som tåler strekkrefter tilsvarende opp til 100 kg. Produktene leveres på forbrukervennlig plasttrommel.

Les mer: www.nexans.no

H05/05 Z-K (RQ) - halogenfri koblingsledning fra Elis Elektro

Benyttes som koblingskabel til alle formål i skap, koblingsbokser tavler etc.
• Mangetrådet
• Fra 0,5 til 240 mm²
• Temperaturområde -40 °C til +90 °C
• Finnes i de fleste farger

Les mer: www.eliselektro.no

DEVIcell DRY gulvvarme

DEVIcell DRY er aluminiumsbelagte, brannhemmende EPS plater som benyttes sammen med DEVIflex varmekabler under tregulv, parkett og laminat. En perfekt løsning for alle som ønsker rask og renslig installasjon av varme under tregulv. Platene kan legges rett på betong eller brennbart underlag. Leveres i pakninger på 2 og 5 m² eller på pall med 50 m². Sammen en med DEVIreg termostat er dette energiøkonomi i praksis.

Les mer: www.devi.no

T2Rød varmekabel T2Reflecta isolasjonsplate

T2Rød varmekabel i kombinasjon med T2Reflecta isoleringsplate er et svært energieffektivt gulvvarmesystem.
Systemet varmer, reflekterer og isolerer samtidig. Vi gir 12 års totalgaranti på Raychem gulvvarmeprodukter.

Ring 66 81 79 90 om du ønsker mere info.

www.pentairthermal.no

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å forenkle arbeidet for elektriker/installatør. Produktet har en rekke fordeler  sammenlignet med ordinær PFXP:
- PEX isolerte ledere
- Mindre ytterdiameter / bøyeradius
- Lavere vekt
- Enklere å avisolere og montere
- Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

FX 90 450/750V – «Enkeltisolert» tvillingkabel for downlights / røranlegg

• Tåler opptil 90 grader
• Leveres i tverrsnitt 2 x 1,5 mm2
• Flertrådet leder, kan brukes i alle ordinære klemmer
• Leveres på snelle, samt ferdigtrukket i rør
• Spesialkabel for downlightanlegg
• Enkelt å indentifisere ledere:
Blå/hvitt kabel hvor blå leder i tillegg har to riller

Les mer: www.nexans.no

N-LINE® Prosjekt

Kabel i rør
• Nå med tynnere rør som gjør det lettere å trekke
• Korrugerte rør med tettere avstand mellom rillene
• PP-rør - mekanisk sterke
• Tåler kulde -25 °C
• Leveres i 300 m lengder

Les mer: www.nexans.no

KTEC therm 125

En fleksibel, temperaturbestandig, halogenfri og flammehemmende koblingsledning fra Elis Elektro, spesielt
utviklet for å møte forhold i tøffe miljøer. KTEC har fortinnet ledere og brukstemperatur på -40 °C til +125 °C. Leveres også som dobbeltisolert, KTEC therm 120-D.

Les mer: www.ElisElektro.no

DEVImat™ varmematte

DEVImat™ DTIF er for innedørs bruk og finnes i et stort utvalg i effektene 70W/ m², 100 W/m², 150W/m² og 200 W/m².

Varmemattene er selvklebende og består av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm forlagt på et nett av  glassfiber/ polypropelen. Installasjonen foregår raskt
og effektivt ved at varmematten rulles ut, nettet klippes og varmematten vendes inntil den dekker det ønskede  gulvarealet.
DEVI gir 20 års utvidet garanti på DEVImat™ sortimentet.

Les mer: www.devi.no

 

DEVIreg™ Touch fra DEVI

Med DEVIreg™ Touch i servicebilen, er du utstyrt til alle typer jobber hvor det er behov for en termostat. Fordi den er kompatibel med mange ulike rammer og
følere, kan du integrere DEVIreg™ Touch i eksisterende systemer – kostnadseffektivt og med minimalt med arbeid. Finnes også i sort.

Les mer: www.devi.no

FX 90 450/750V – «Enkeltisolert» tvillingkabel for downlights / røranlegg

• Tåler opptil 90 grader
• Leveres i tverrsnitt 2 x 1,5 mm2
• Flertrådet leder, kan brukes i alle ordinære klemmer
• Leveres på snelle, samt ferdigtrukket i rør
• Spesialkabel for downlightanlegg
• Enkelt å indentifisere ledere:
Blå/hvitt kabel hvor blå leder i tillegg har to riller

Les mer: www.nexans.no   

 

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å forenkle arbeidet for elektriker/installatør. Produktet har en rekke fordeler sammenlignet med ordinær PFXP:
- PEX isolerte ledere
- Mindre ytterdiameter / bøyeradius
- Lavere vekt
- Enklere å avisolere og montere
- Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

T2Rød varmekabel T2Reflecta isolasjonsplate

T2Rød varmekabel i kombinasjon med T2Reflecta isoleringsplate er et svært energieffektivt gulvvarmesystem. Systemet varmer, reflekterer og isolerer samtidig.
Vi gir 12 års totalgaranti på Raychem gulvvarmeprodukter.
Ring 66817990 om du ønsker mere info.

Les mer: www.pentairthermal.no

 

LowFriction

Pipelife Norge har nå lavfriksjon på korrugerte rør. Du som ikke har prøvd lavfriksjonsrør før kommer til å få en positiv overraskelse. Det er merkbart mindre trekkemotstand i disse rørene og det kan hende du slipper å bruke klissete glidemiddel, også når du skal trekke etter nye ledninger. Sammen med våre nye trekkefjærer, blir det en lek å trekke i våre norskproduserte rør.
 

Les mer: www.pipelife.no


 •  

HF Coilfix

Halogenfritt tomt PP rør med innlagt glidemiddel, for lettere trekking av pn/kabel. Ca 70% mindre friksjon i rørene.
Elnr. 1251600

Les mer: www.teccon.no

PLS 90

Dobbelisolert plast kabel for Led og
halogen belysning.
El.nr. 1010233

Les mer: www.teccon.no

Halogenfritt

Pipelife har fullsortiment på halogenfrie
produkter. PowerFlex er ferdigtrukket
halogenfrie rør og har samme sortiment
som våre PowerLine produkter. De tomme
og stive halogenfrie rørene våre har i tillegg
et lavfriksjonsbelegg, noe som kan senke
trekkemotstanden med opptil 70 %.

Les mer: www.pipelife.no

Gulvvarmetermostat med tidsstyring som reduserer energiforbruket

TC-NRG Temp er en programmerbar termostat med tidsstyring.
- Enkel programmering
– velg mellom forhåndsinnstilte  energispareprogram
- HeatBooster gir rask oppvarming.
- 12 års totalgaranti

TC-NRG Temp øker energieffektiviteten i alle våre gulvvarmesystemer!

Les mer: www.pentairthermal.no

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å
forenkle arbeidet for elektriker/installatør.
Produktet har en rekke fordeler
sammenlignet med ordinær PFXP:
- PEX isolerte ledere
- Mindre ytterdiameter / bøyeradius
- Lavere vekt
- Enklere å avisolere og montere
- Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

N-LINE® Prosjekt

Kabel i rør
• Nå med tynnere rør som gjør det lettere å trekke
• Korrugerte rør med tettere avstand mellom rillene
• PP-rør - mekanisk sterke
• Tåler kulde -25°C
• Leveres i 300 m lengder

Les mer: www.nexans.no

Eaton Protection Station UPS

Beskytter PCer, spillkonsoller og annet tilkoblet utstyr mot skadelige overspenninger, lynnedslag og strømbrudd. Med
EcoControl-funksjon som automatisk skrur av tilkoblede utstyr (skjerm, høytalere, konsoller etc.) som normalt blir stående på standby og energitapet reduseres med inntil 30 prosent. UPS og overspenningsvern i ett!

Les mer: www.eaton.no

DEVImatTM DTIF med 20 års garanti

DEVImatTM DTIF er for innendørs bruk og finnes i et stort utvalg i effektene 70W/m², 100 W/m², 150W/m² og 200 W/m². Varmematten er selvklebende og består av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Installasjonen foregår raskt og effektivt ved at varmematten rulles ut, nettet klippes og varmematten vendes inntil den dekker det ønskede gulvarealet. DEVI gir 20 års utvidet garanti på DEVImatTM sortimentet.

Les mer: www.devi.no

Halogenfritt

Pipelife har fullsortiment på halogenfrie produkter. PowerFlex er ferdigtrukket halogenfrie rør og har samme sortiment som våre PowerLine produkter. De tomme og stive halogenfrie rørene våre har i tillegg et lavfriksjonsbelegg, noe som kan senke trekkemotstanden med opptil 70 %.

Les mer: www.pipelife.no

DEVIfl ex™ varmekabler fra DEVI

De nye robuste DEVIfl ex™ varmekablene
erstatter de velkjente DTIP varmekablene.
Både varmekabelen og tilledningen har en rund profi l som gjør installasjonen enda enklere.
Uavhenig av om varmekabelen benyttes i nybygg eller til renovering, overdekkes med fl iser eller tregulv gis en utvidet 20 års DEVIwarranty ™. Denne unike garantien dekker
ikke kun varmekabelen, men også kostnadene ved installasjon og nytt gulv.

Les mer: www.devi.no

PowerLine - ferdigtrukket kabel

PowerLine er ferdigtrukket kabel i K-rør, som er pakket i en meget hendig og solid emballasje. Med PowerLine får du gjort jobben raskere, ved at produktet selv retter seg ut under uttrekking. Esken er meget bruker- og transportvennlig ved at den ikke inneholder trommel.

T2Rød varmekabel og T2Reflecta isolasjonsplate

- Den perfekte kombinasjon

T2Rød selvregulerende varmekabel i kombinasjon med T2Reflecta isoleringsplate er et svært energieffektivt gulvvarmesystem som dessuten minsker installasjonstiden


Ring 66 81 79 90 om du ønsker ytterligere informasjon.
www.thermal.pentair.com

PFXP 0,6/1kV 3G25A

Kostnadseffektiv og plassbesparende inntakskabel.
El.nr. 10 676 19

PXXP-Light™ 300/500 V

Dobbeltisolert installasjonskabel for fast opplegg.
Velegnet for bruk på kabelbroer eller inntrekking i kanaler og rør.

Ny revolusjonerende kabelinnføring

Spacial FlexiCable er en ny og revolusjonerende kabelinnføring for apparatskap. Nå er det ikke lenger behov for å tegne eller bore.

chneider Electric introduserer nå en ny kabelinnføring for Spacial S3D veggskap. Den nye kabelinnføringen er et resultat av et langsiktig samarbeid med Ferrari SA , en anerkjent
spesialist innen utvikling av tekniske tekstiler til bygg- og industribransjen.
Produktet løser en svært gammel utfordring når det gjelder kabelinnføring i vanntette stålskap. Nå er det ikke lenger behov for å tegne, merke eller bore. Spacial FlexiCable krever heller ingen bestemte verktøy, så monteringen kan
skje raskt og enkelt.
Spacial FlexiCable er basert på bruk av SilTop® kompositt-tekstil teknologi. Det er et komposittmateriale, laget av skumsilikon-gummi kombinert med glassfibertekstil. Skumsilikon gir høy elastisitet, takket være høy molekylær tetthet.
Materialet trekker seg sammen rundt kabelen og man oppnår IP55. Spacial FlexiCable er tilført glassfibertekstil for å få nok styrke. Tekstilen er laget av tvunnet glassfiber, bestående av 600 fibre, hver på 9 mikron, vevet i to vinkelrette retninger.

Mikroperforeringen  av tekstilen gir enkel gjennomføring,
og samtidig høy motstand mot trykk – 300 kg/5 cm bredde og slagfasthet på IK10.

Fakta om Spacial FlexiCable
• IP55 i henhold til IEC 60 529
• IK10 i henhold til IEC 62 262
• kabeldiameter 10-26 mm
• brannsikker opp til 650°C i henhold til IEC 60 695-2-11
• kortslutningseffekten er testet ved 250°C, 25kA i henhold til IEC 61 439-2

PowerLine

PowerLine er ferdigtrekt kabel i K-rør, som
er pakket i en meget hendig og solid emballasje.
Med PowerLine får du gjort jobben
raskere, ved at produktet selv retter seg ut
under uttrekking. Esken er meget brukerog
transportvennlig ved at den ikke inneholder
trommel.

Les mer: www.pipelife.no

Selvbegrensende varmekabel fra DEVI

Iceguard Readymade er selvbegrensende
varmekabler i ferdige lengder som brukes til
is- og snøsmelting på tak, i takrenner og
nedløpsrør. Leveres i et bredt sortiment med
ferdige lengder fra 2 meter til 50 meter med
en tilledning på 5 meter. Effekten er 18 W/m
ved 0 °C.. Det må alltid monteres en termostat
for energisparing og for å sikre at varmekabelen
kobles ut ved temperaturer over 65 °C.

Les mer: www.devi.no

H07 BQ-F -meget prisgunstig

Denne ekstremt slitesterke og bevegelige
kabelen med PUR (polyuretane) ytterkappe,
er ment brukt i områder hvor standard
gummikabel ikke holder mål. Kabelen er UVbestandig
og er derfor egnet for utendørs
bruk. Orange ytterkappe og fleksibel ned
til -30 °C.
H07 BQ-F tilsvarer Kenpur®, Roflex®,
Pureax®, Purflex

Les mer: www.ElisElektro.no

Frostsikre vannrørene med ETL FrostGuard

ETL er en selvregulerende kabel for frostsikring
av rør. Kabelen kan monteres både
innvendig og utvendig i rør, godkjent for
legging inne i drikkevannsrør. ETL selges
i løpemeter (ETL varmekabel), eller i ferdige
lengder med påsatt kaldkabel og plugg
(ETL FrostGuard). ETL FrostGuard finnes
i lengder fra 2–25 m. Tilhørende utstyr
finner du i butikken.
Mer info. fra Raychem, tel: 66 81 79 90.

Les mer: www.thermal.pentair.com

Actassi kobberkabel CL-MX

Schneider Electric har lansert kat 6A skjermet
kobberkabel type CL-MX. Kabelen er
oppbygd med et patentert foliekryss som
gir 3x bedre skjerming samt 3x raskere
avmantling. På grunn av det unike designet
er EMC-ytelsen blant de beste på markedet
med nivåer som overskrider standardkravene
for skjermede kabler med fl etteskjerm
(S/FTP).

Les mer: www.schneider-electric.com/no

Enklere kan det ikke bli!

Kabel i bøtte
Et unikt produkt hvor kabelen ligger i en plastbøtte. Enkel å bære med seg - lett og henge opp. Plastbøtta beskytter mot fukt, skitt og støv. Kablene er svært lette å trekke ut og spole tilbake.
Sortiment bøtter:
• PR
• PN
• PN JetSet
• Gummikabel
• PFXP 500 V
• PVXP Brannalarm
• PFSK
• FKX 90 Downlightkabel
• PT og PTS
• Kategori 5 og 6 U/UTP
• CATV og RG59 Kabel

Les mer: nexans.no

Click gulvvarme fra DEVI

Med Devidry PRO er installasjonen av elektrisk gulvvarme enklere enn noensinne. Her trengs ingen støping, varmemattene som har trinnlydsdemping (17 dB) installeres rett under tregulv, parkett og laminat.

Les mer: www.devi.no

 

Frostsikre vannrørene med ETL

FrostGuard ETL er en selvregulerende kabel for frostsikring av rør. Kabelen kan monteres både innvendig og utvendig i rør, godkjent for legging inne i drikkevannsrør. ETL selges i løpemeter (ETL varmekabel), eller i ferdige lengder med påsatt kaldkabel og plugg (ETL FrostGuard). ETL FrostGuard finnes i lengder fra 2–25 m. Tilhørende utstyr finner du i butikken. Mer informasjon fra Raychem, tel: 66 81 79 90.

Les mer: www.tycothermal.no

Melbye leverer komplette skjøtesett

Melbye Skandinavia er ledende leverandør på løsninger innen 1 kV kabeltilbehør. Vi kan tilby komplette løsninger som er svært brukervennlige. Melbyes skjøtesett består av sett med krymp og skruhylser for 3-4 leder papir/ plast 1 kV Al/Cu. Settene inneholder fase-, mellom- og ytterhylse, renseserviett, pussepapir, monteringsanvisning, 4 stk skruhylser og Al og Cu.

Les mer: www.melbye.no

EMC pakknippel for STORE kabler

Nippel i forniklet messing for EMC-skjerming.
For kabler opp til 65 mm.

Les mer: www.ElisElektro.no

KIM – Kabelinnføringer i gummi

Våre kabelmuffer er fleksible, robuste og passer til alle typer kabelinnføringer i skap og bokser.
Fordeler: Kabeldiameter 10-66 mm, tåler høye temperaturer og syrefast slangeklemme. Montert korrekt får innføringen tetthetsgrad IP67

T2 Rød varmekabel / T2Reflecta isolasjonsplate - Den perfekte kombinasjon

T2Rød selvregulerende varmekabel i kombinasjon med T2Reflecta isoleringsplate er et svært energieffektivt gulvvarmesystem som dessuten minsker installasjonstiden betydelig. Ring 66 81 79 90 om du ønsker ytterligere informasjon.

Les mer: www.tycothermal.com/norway

Selvbegrensende varmekabel

Iceguard Readymade er selvbegrensende varmekabler i ferdige lengder som brukes til is- og snøsmelting på tak, i takrenner og nedløpsrør. Leveres i et bredt sortiment med ferdige lengder fra 2 - 50 m med en tilledning på 5 m. Effekt: 18 W/m ved 0 °C.
Det må alltid monteres en termostat for energisparing og for å sikre at varmekabelen kobles ut ved temperaturer over 65 °C.

Les mer: www.devi.no

QUICKLINE

Ferdigtrukket PN 450/750 V i korrugerte PVC-rør. Produktet er pakket i en praktisk plastforsterket pappeske for enkel montasje. Produktet er pakket på en slik måte at det retter seg ut når det trekkes ut fra esken. QuickLine er utviklet i samarbeid med
Pipelife Norge AS, og har derfor EL-nummer fra begge leverandører. I tillegg til PN er telekabler type PT, PTS, KTV og UTP Cat5e, samt brannalarmkabel type IFLI tilgjengelig som QuickLine.  For lettere å kunne skille kablenes funksjon i en installasjon, er rørene fargekodet. PN leveres i hvite rør, brannalarmkabel i røde rør og telekabler i grønne rør.
Les mer: www.nexans.no

PR kabel fra Nexans

PR Pluss fra Nexans er Norges mest brukte husinstallasjonskabel for åpne anlegg. Kabelen er utstyrt med limt ytterkappe. Dette gjør at kabelen kan bøyes og justeres til, uten at det oppstår rynker på ytterkappen. PR Minus er vårt nyeste PR-produkt. Kabelen er utstyrt med såkalt ulimt ytterkappe, noe som gjør at kabelen er mer velegnet for avmantling av lange lengder. Dette er typisk anvendelig i industriinstallasjoner eller i større koblingsskap. PR Pluss er tilgjengelig i vanlig eske, på Quick-Reel og på E400 engangs­trommel.

FKX 90 Downlightkabel på Quick-Reel

FKX 90 Downlightkabel er spesielt beregnet for downlightbelysning. Kabelen er tilgjengelig i variantene 2x1,5 og 2x2,5 mm², og er en fleksibel dobbelisolert kabel som tåler en kontinuerlig ledertemperatur på 90°C. FKX 90 Downlightkabel er dermed mer motstandsdyktig mot de temperaturer som kan oppstå i downlightanlegg enn tradisjonelle PVC-isolerte kabler.

Kabelen leveres i den montasjevennlige forpakningen Quick-Reel og er metermerket.

FireTuf

TENK SIKKERHET
VELG FUNKSJONSSIKKER KABEL

Ny funksjonssikker kabel fra Draka
De nye Europa – og IEC normene krever nå at kabler skal tåle 830 °C i hele 90 minutter.
Som et direkte resultat av de nye brannsikkerhetskravene har Draka utviklet en ny BI og BFSI-kabel.


Selvslukkende kabel

Draka EMC-Line (modifisert IFSI 1kV) er en
halogenfri kabel med gode selvslukkende egenskaper, med lite røykutvikling ved brann. EMC-Line oppfyller alle brannkrav til kabel i bygninger og anbefales også installert i alle rømningsveier. EMC-Line tilhører SafetyCable sortimentet til Draka. Kjennetegnet for disse er at de forebygger
skade på personell, materiell og miljø. 


Trekk & Kapp

Drakas Trekk & Kapp produkter kommer
i letthåndterlige pappesker. Den kvadratiske formen gjør dem enklere å stable. Kabelen inne i esken holder seg ren og pen til siste meter.
Metermerket kabel gir deg dessuten kontroll på hvor mye kabel som er igjen. Trekk & Kapp emballasje består av 100% resirkulerbare og halogenfrie materialer. El.nummer finner du på www.draka.no.

DEFROST SNOW

Toleder TXLP varmekabel for snø- og issmelting.

DEFROST SNOW er en komplett toleder varmekabel med integrert skjult skjøt og 10 m kald tilleder. Den er ideell for snøsmelteinstallasjoner i oppkjørsler, parkeringsplasser, trapper, osv.

Elementene kan installeres innstøpt i betong, i settelag under belegningsstein, eller direkte i varm asfalt med temperatur opp til 160 °C.

FKX 90 Downlightkabel på Quick-Reel

FKX 90 Downlightkabel er spesielt beregnet for downlightbelysning. Kabelen er tilgjengelig i variantene 2x1,5 og 2x2,5 mm², og er en fleksibel dobbelisolert kabel som tåler en kontinuerlig ledertemperatur på 90°C. FKX 90 Downlightkabel er dermed mer motstandsdyktig mot de temperaturer som kan oppstå i downlightanlegg enn tradisjonelle PVC-isolerte kabler.

Kabelen leveres i den montasjevennlige forpakningen Quick-Reel og er metermerket.

Drakas BroadCat

Drakas BroadCat er en kvalitetskabel for installasjon av bredbånds-nettverk i hus, hjem eller kontor-miljø. Kabelen er hvit og det er ingen sjenerende tekst synlig på kabelen.
Kappen er rund og faller derfor naturlig inn i det miljøet den skal installeres. Snellene er av solid plast og er pakket fem og fem i pappesker.
Snelle 100m 10 809 07
Eske 305m 10 809 08
BroadCat - Bredbåndskabel for synlig installasjon

CableScout verktøy for kabeltrekking

Universalverktøyet CableScout er perfekt for kabeltrekking under datagulv, over himlinger og i vegger, for eksempel til trekking av nytt punkt i eksisterende lettvegg.  Med Cable-Scout utføres kabel-trekking på rekordtid,
selv i vanskelige omgivelser.
Stenger i forskjellige grader av fleksibilitet og et stort utvalg tilbehør: trekkstrømper, visp, kompass, kjede, magnet etc.
Standard sett  El.nr. 8806700
DeLuxe sett     El.nr. 8806701

Trommelavruller

Melbye Skandinavia tilbyr en stabil og robust trommelavruller for å lette uttrekking av kabel. Rammen er i 3 mm lakkert stål, har transporthåndtak og rullelager som sidestropp. Trommelavrulleren har sklisikre og justerbare gummiføtter og vedlikeholdsfrie bæreruller.

Bestilles på el nr 8863476.

QUICKLINE

- Ferdigtrukket PN 450/750 V i korrugerte PVC-rør. Produktet er pakket i en praktisk plastforsterket pappeske for enkel montasje. Produktet er pakket på en slik måte at det retter seg ut når det trekkes ut fra esken. QuickLine er utviklet i samarbeid med
Pipelife Norge AS, og har derfor EL-nummer fra begge leverandører. I tillegg til PN er
telekabler type PT, PTS, KTV og UTP Cat5e, samt brannalarmkabel type IFLI tilgjengelig som QuickLine.  For lettere å kunne skille kablenes funksjon i en installasjon, er rørene fargekodet. PN leveres i hvite rør, brannalarmkabel i røde rør og telekabler i grønne rør.

PR kabel fra Nexans

PR Pluss fra Nexans er Norges mest brukte husinstallasjonskabel for åpne anlegg. Kabelen er utstyrt med limt ytterkappe. Dette gjør at kabelen kan bøyes og justeres til, uten at det oppstår rynker på ytterkappen. PR Minus er vårt nyeste PR-produkt. Kabelen er utstyrt med såkalt ulimt ytterkappe, noe som gjør at kabelen er mer velegnet for avmantling av lange lengder. Dette er typisk anvendelig i industriinstallasjoner eller i større koblingsskap. PR Pluss er til¬gjengelig i vanlig eske, på Quick-Reel og på E400 engangs­trommel.


Frostsikre vannrørene med ETL FrostGuard

ETL er en selvregulerende kabel for frostsikring av rør. Kabelen kan monteres både innvendig og utvendig i rør, godkjent for legging inne i drikke-vannsrør. ETL selges i løpemeter (ETL varmekabel), eller i ferdige lengder med påsatt kaldkabel og plugg (ETL FrostGuard). ETL FrostGuard finnes i lengder fra 2–25 m. Tilhørende utstyr finner du i butikken. El.nr 10 350 18 – 10 350 27

Mer informasjon fra Raychem, tel: 66 81 79 90.

NYE spiralslanger

HellermannTyton utvider  produkt-spektert på spiralslanger. Standardprogram:Serie SBPE: 30m ruller, slitesterke, farger sort og naturell.   Serie SBPEFR, i 30m ruller eller småpakninger a 5 meter, slitesterke, flammehemmende materiale. For buntediametre fra 16-150mm. Spesialutførelser som tåler temperaturer opp til 260oC kan også leveres!
Kontakt oss for ny brosjyre og vareprøver.

Alle kabler i bygninger SKAL være selvslukkende!

Draka EMC-Line (modifisert IFSI 1kV) er en ­halogenfri kabel med gode selvslukkende ­egenskaper, med lite røykutvikling ved brann. EMC-Line oppfyller alle brannkrav til kabel i bygninger og anbefales også installert i alle rømningsveier. EMC-Line tilhører SafetyCable sortimentet til Draka. Kjennetegnet for disse er at de forebygger skade på personell, materiell og miljø.

Ny funksjonssikker kabel fra Draka

Ny funksjonssikker kabel fra Draka
De nye Europa – og IEC normene krever nå at kabler skal tåle 830 °C i hele 90 minutter.  Som et direkte resultat av de nye brann­sikkerhetskravene har Draka utviklet en ny BI og BFSI-kabel.

• TENK SIKKERHET
• VELG FUNKSJONSSIKKER KABEL

DRAKA PROFIT = PN i rør

Draka Profit er ferdig trukket og installasjonen kan gjøres ferdig ved første besøk. Ledningen leveres i 16 og 20mm korrugerte rør som passer i standard bokser og annet materiell. Kan legges inn i alle bygningskonstruksjoner. Vi lagerfører 3 – 5 leder PN. Draka Profi t leveres med selvslukkende Polypropylen materiale. Kan forlegges ved –25°C. PN-ledningen har markedets beste avmantlingsegenskaper.

JORDKABEL med Fiberrør (8mm)

TFXP-JetNet 1kV er en ”dobbeltisolert” kabel
som tillates lagt uten ekstra beskyttelse. Kan legges som inntakskabel til første fordelingsskap i bygning. Parallelt med kabelen under felles ytterkappe ligge et 8mm Polyetylen  JetNet-rør som er beregnet for å blåse inn fiberkabel etter at kabelen er forlagt. Kabelen er i flertrådet ­aluminium med PEX isolasjon, PE innekappe og PVC ytterkappe.Produseres i 4x25 og 4x50mm². El.nr: 1017197  -  4x25 - El.nr: 1017198  -  4x50

 

PRSuper Panel

Lys brun 500V rørtråd.  Spesielt tilpasset panel og laft. Metermerket kabel som leveres i Trekk&Kapp emballasje. Klips og brytere kan leveres i samme farge.Tillatt innendørs og utendørs. Faste installasjoner i åpne anlegg.

• E.nr.  1034847  -   2x1,5/1,5 (flat)
• El.nr. 1034848  -   2x2,5/2,5 (flat)
• El.nr. 1034857  -   3x1,5/1,5 (rund)

Nyheter

Svart sprutsikker stikkontakt

Svart sprutsikker stikkontakt

Svart sprutsikker jordet stikkontakt IP44 med barnevern og klapplokk.

Les mer »

ELKO 314 dimmer

ELKO 314 dimmer

314 LED dimmer er konstruert for LED og lave laster men kan også benyttes til glødelamper, halogen og elektroniske trafoer.

Les mer »

QADDY® – din nye kabelvogn!

QADDY® – din nye kabelvogn!

Vi kaller kabelvognen for QADDY®, og har utviklet den for å forbedre arbeidsforholdene for deg.

Les mer »

Steinel RS Pro LED 5100 Connect

Steinel RS Pro LED 5100 Connect

Ny sensorarmatur fra STEINEL med Bluetooth mesh-teknikk

Les mer »

Les flere artikler »

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!
Meld deg på vår nyhetsbrevliste idag.

Meld inn

Kontakt oss

Otra Norge AS
Nedre Eikervei 65
Postboks 1 - 3001 Drammen
Tlf: 32 86 10 50 - marketing@otranorge.no

www.otranorge.no

Nexans

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

KTEC therm 125

En fleksibel, temperaturbestandig, halogenfri og flammehemmende koblingsledning fra Elis Elektro, spesielt
utviklet for å møte forhold i tøffe miljøer. KTEC har fortinnet ledere og brukstemperatur på -40 °C til +125 °C. Leveres også som dobbeltisolert, KTEC therm 120-D.

Les mer: www.ElisElektro.no

PLS 90

Dobbelisolert plast kabel for Led og
halogen belysning.
El.nr. 1010233

Les mer: www.teccon.no

Halogenfritt

Pipelife har fullsortiment på halogenfrie
produkter. PowerFlex er ferdigtrukket
halogenfrie rør og har samme sortiment
som våre PowerLine produkter. De tomme
og stive halogenfrie rørene våre har i tillegg
et lavfriksjonsbelegg, noe som kan senke
trekkemotstanden med opptil 70 %.

Les mer: www.pipelife.no

Gulvvarmetermostat med tidsstyring som reduserer energiforbruket

TC-NRG Temp er en programmerbar termostat med tidsstyring.
- Enkel programmering
– velg mellom forhåndsinnstilte  energispareprogram
- HeatBooster gir rask oppvarming.
- 12 års totalgaranti

TC-NRG Temp øker energieffektiviteten i alle våre gulvvarmesystemer!

Les mer: www.pentairthermal.no

PFXP-LX Extra Light

PFXP-LX Extra Light er utviklet for å
forenkle arbeidet for elektriker/installatør.
Produktet har en rekke fordeler
sammenlignet med ordinær PFXP:
- PEX isolerte ledere
- Mindre ytterdiameter / bøyeradius
- Lavere vekt
- Enklere å avisolere og montere
- Bedre håndteringsegenskaper

Les mer: www.nktcables.no

N-LINE® Prosjekt

Kabel i rør
• Nå med tynnere rør som gjør det lettere å trekke
• Korrugerte rør med tettere avstand mellom rillene
• PP-rør - mekanisk sterke
• Tåler kulde -25°C
• Leveres i 300 m lengder

Les mer: www.nexans.no

Eaton Protection Station UPS

Beskytter PCer, spillkonsoller og annet tilkoblet utstyr mot skadelige overspenninger, lynnedslag og strømbrudd. Med
EcoControl-funksjon som automatisk skrur av tilkoblede utstyr (skjerm, høytalere, konsoller etc.) som normalt blir stående på standby og energitapet reduseres med inntil 30 prosent. UPS og overspenningsvern i ett!

Les mer: www.eaton.no

DEVImatTM DTIF med 20 års garanti

DEVImatTM DTIF er for innendørs bruk og finnes i et stort utvalg i effektene 70W/m², 100 W/m², 150W/m² og 200 W/m². Varmematten er selvklebende og består av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Installasjonen foregår raskt og effektivt ved at varmematten rulles ut, nettet klippes og varmematten vendes inntil den dekker det ønskede gulvarealet. DEVI gir 20 års utvidet garanti på DEVImatTM sortimentet.

Les mer: www.devi.no

Halogenfritt

Pipelife har fullsortiment på halogenfrie produkter. PowerFlex er ferdigtrukket halogenfrie rør og har samme sortiment som våre PowerLine produkter. De tomme og stive halogenfrie rørene våre har i tillegg et lavfriksjonsbelegg, noe som kan senke trekkemotstanden med opptil 70 %.

Les mer: www.pipelife.no

DEVIfl ex™ varmekabler fra DEVI

De nye robuste DEVIfl ex™ varmekablene
erstatter de velkjente DTIP varmekablene.
Både varmekabelen og tilledningen har en rund profi l som gjør installasjonen enda enklere.
Uavhenig av om varmekabelen benyttes i nybygg eller til renovering, overdekkes med fl iser eller tregulv gis en utvidet 20 års DEVIwarranty ™. Denne unike garantien dekker
ikke kun varmekabelen, men også kostnadene ved installasjon og nytt gulv.

Les mer: www.devi.no

PowerLine - ferdigtrukket kabel

PowerLine er ferdigtrukket kabel i K-rør, som er pakket i en meget hendig og solid emballasje. Med PowerLine får du gjort jobben raskere, ved at produktet selv retter seg ut under uttrekking. Esken er meget bruker- og transportvennlig ved at den ikke inneholder trommel.

T2Rød varmekabel og T2Reflecta isolasjonsplate

- Den perfekte kombinasjon

T2Rød selvregulerende varmekabel i kombinasjon med T2Reflecta isoleringsplate er et svært energieffektivt gulvvarmesystem som dessuten minsker installasjonstiden


Ring 66 81 79 90 om du ønsker ytterligere informasjon.
www.thermal.pentair.com

PFXP 0,6/1kV 3G25A

Kostnadseffektiv og plassbesparende inntakskabel.
El.nr. 10 676 19

PXXP-Light™ 300/500 V

Dobbeltisolert installasjonskabel for fast opplegg.
Velegnet for bruk på kabelbroer eller inntrekking i kanaler og rør.

PowerLine

PowerLine er ferdigtrekt kabel i K-rør, som
er pakket i en meget hendig og solid emballasje.
Med PowerLine får du gjort jobben
raskere, ved at produktet selv retter seg ut
under uttrekking. Esken er meget brukerog
transportvennlig ved at den ikke inneholder
trommel.

Les mer: www.pipelife.no

Selvbegrensende varmekabel fra DEVI

Iceguard Readymade er selvbegrensende
varmekabler i ferdige lengder som brukes til
is- og snøsmelting på tak, i takrenner og
nedløpsrør. Leveres i et bredt sortiment med
ferdige lengder fra 2 meter til 50 meter med
en tilledning på 5 meter. Effekten er 18 W/m
ved 0 °C.. Det må alltid monteres en termostat
for energisparing og for å sikre at varmekabelen
kobles ut ved temperaturer over 65 °C.

Les mer: www.devi.no

H07 BQ-F -meget prisgunstig

Denne ekstremt slitesterke og bevegelige
kabelen med PUR (polyuretane) ytterkappe,
er ment brukt i områder hvor standard
gummikabel ikke holder mål. Kabelen er UVbestandig
og er derfor egnet for utendørs
bruk. Orange ytterkappe og fleksibel ned
til -30 °C.
H07 BQ-F tilsvarer Kenpur®, Roflex®,
Pureax®, Purflex

Les mer: www.ElisElektro.no

Frostsikre vannrørene med ETL FrostGuard

ETL er en selvregulerende kabel for frostsikring
av rør. Kabelen kan monteres både
innvendig og utvendig i rør, godkjent for
legging inne i drikkevannsrør. ETL selges
i løpemeter (ETL varmekabel), eller i ferdige
lengder med påsatt kaldkabel og plugg
(ETL FrostGuard). ETL FrostGuard finnes
i lengder fra 2–25 m. Tilhørende utstyr
finner du i butikken.
Mer info. fra Raychem, tel: 66 81 79 90.

Les mer: www.thermal.pentair.com

Actassi kobberkabel CL-MX

Schneider Electric har lansert kat 6A skjermet
kobberkabel type CL-MX. Kabelen er
oppbygd med et patentert foliekryss som
gir 3x bedre skjerming samt 3x raskere
avmantling. På grunn av det unike designet
er EMC-ytelsen blant de beste på markedet
med nivåer som overskrider standardkravene
for skjermede kabler med fl etteskjerm
(S/FTP).

Les mer: www.schneider-electric.com/no

Enklere kan det ikke bli!

Kabel i bøtte
Et unikt produkt hvor kabelen ligger i en plastbøtte. Enkel å bære med seg - lett og henge opp. Plastbøtta beskytter mot fukt, skitt og støv. Kablene er svært lette å trekke ut og spole tilbake.
Sortiment bøtter:
• PR
• PN
• PN JetSet
• Gummikabel
• PFXP 500 V
• PVXP Brannalarm
• PFSK
• FKX 90 Downlightkabel
• PT og PTS
• Kategori 5 og 6 U/UTP
• CATV og RG59 Kabel

Les mer: nexans.no

Click gulvvarme fra DEVI

Med Devidry PRO er installasjonen av elektrisk gulvvarme enklere enn noensinne. Her trengs ingen støping, varmemattene som har trinnlydsdemping (17 dB) installeres rett under tregulv, parkett og laminat.

Les mer: www.devi.no

 

Til toppen av siden

Hjem Sideoversikt Kontakt oss
Otra Norge AS Otra Norge Webshop

Topp

Otra Norge AS © 2007-19