Om Sonepar

av Morten Myhrvold

Sonepar er et verdensomspennende grossistkonsern og er verdens største aktør for distribusjon av elektromateriell. Sonepar har mer enn 45 000 ansatte og er representert i 40 land.

Se presentasjon av Sonepar-konsernet her.

Sonepar Norge er en del av Sonepar Gruppen som er et uavhengig, familieeide konsern som er den global markedsleder i B-2-B distribusjon av elektrisk materiell, systemer og relaterte tjenester. Sonepar Gruppen hadde en omsetning på 26,4 Milliarder Euro i 2021 og har 45 000 ansatte world wide. Sonepar er representert i 40 land.

I Norge har vi 150 ansatte, landsdekkende distribusjon med et nettverk av 13 avdelinger. Hovedkontor og sentrallager med distribusjonssenter er i Drammen.

Vårt overordnede mål er å tilby våre kunder effektive leveringer av elektromateriell, støttet av bransjens beste service og kompetanse. Med en sterk satsing på digitale tjenester og løsninger, arbeider vi kontinuerlig med å forbedre våre kunders opplevelse av samhandelen med oss.  

Sonepar etterlever de høyeste etiske, sosiale og miljø standarder og har som mål å være et ansvarlig selskap i alle land som konsernet opererer.

Artikler om Sonepar i Sinus magasinet

Sonepar Norge AS
Nedre Eikervei 65   
Postboks 1
3001 Drammen
Tlf.:  32 86 10 50

Sinusmagasinet er et magasin for elektrobransjen som utgis av Sonepar