PrismaSeT: Nye, innovative lavspenningstavler

av Kristin Bredesen

Schneider Electric lanserer i høst neste generasjon lavspenningstavler. PrismaSeT tavlene er en videreutvikling av Prisma Plus systemet. Hovedfokus er økt robusthet, montasjeeffektivitet og bærekraft.

PrismaSeT tavler har et nytt, moderne utseende, og de byr på økt robusthet i form av forsterket rammeverk, dører og sokkel. Den ergonomiske opplevelsen er også bedre, og de leveres – sist, men ikke minst – i en helt ny, miljøvennlig emballasje som i sin helhet består av resirkulerbar papp, sier Lasse Baugerud, Offer Manager i Schneider Electric Norge.

PrismaSeT er et optimalisert, testet og IEC-kompatibelt tavlesystem basert på mer enn 30 års erfaring med utvikling av lavspenningstavler.

Fokus på bærekraft og kundenes tilbakemeldinger

PrismaSeT tavlenes nye design er elegant, minimalistisk og moderne, slik kundene har etterspurt. Plastemballasjen er blitt erstattet med resirkulerbar papp, slik at avfallsmengden og kostnadene for avfallshåndtering reduseres.

Schneider Electric legger vekt på fleksibel og enkle arkitekturer for tavler som ivaretar sikkerhet og effektivitet. En modulær oppbygging der design og teknologioppgraderinger er enkle å gjennomføre, gjør at det er svært lett å oppgradere og utvide PrismaSeT tavlene. PrismaSeT tavlene ivaretar behovet for økt driftssikkerhet gjennom bruk av prefabrikkerte typetestede, funksjonelle enheter i tillegg til den innovative, PowerLogic ™ HeatTag-sensoren. Systemet tilfredsstiller også fullt ut type- og temperaturtestene i IEC 61439-1- og IEC 61439-2.

Økt robusthet med forsterkede rammer, dører og sokkel gir større effektivitet og trygghet ved betjening, transport og vedlikehold av tavlene, i tillegg til å sørge for bedre holdbarhet i ethvert miljø.

Nye effektbrytere – ComPact

Nyhetene er flere. I forbindelse med innføringen av PrismaSet, lanserer Schneider Electric også en ny generasjon ComPacT effektbrytere som er oppgradert med et innovativt og kundevennlig brukergrensesnitt.

Ny brannbeskyttelse – HeatTag
Et annet nytt element i tavlene er PowerLogic™ HeatTag, som tar brannforebygging til neste nivå. HeatTag er en unik og revolusjonerende sensor for tidlig deteksjon av kabeloppheting.

Artikler i samme kategori

Sinusmagasinet er et magasin for elektrobransjen som utgis av Sonepar