Schneider Electric lanserer Easy UPS SRVS:Konkurransedyktig UPSløsning til elektromarkedet

av Kristin Bredesen

Virksomheter blir stadig mer avhengig av nettets tilgjengelighet, noe som igjen øker behovet for en trygg og sikker strømforsyning: – Vi merker den økte etterspørselen og er glade for å kunne tilby en konkurransedyktig UPS-løsning til elektromarkedet.

En 1-fase, online serie med dekning fra 1-10kVA, finnes i både tower og rack, flere kombinasjoner med kommunikasjonskort samt eksterne batteripakker.

Easy UPS SRVS modellene kommer hovedsakelig i to typer: standard og utvidet batterikapasitet. De har også mulighet for kommunikasjon, foreløpig finnes det tre typer: SNMP, Modbus RTU og potensialfrie signaler.

Alle modellene i SRVS-serien er utstyrt med skjerm, for enkelt å kunne lese av status eller varsel på alarmer. I tillegg har de høy effektfaktor og rask batteriladetid, for å beskytte mot hyppige avbrudd.

Online UPS-ene er utviklet for å håndtere et bredt spenningsområde og forstyrrelser i nettet. De sikrer en jevn og pålitelig tilkobling i de mest kritiske øyeblikkene, som ved pigger, overspenninger eller strømbrudd,
forteller Frosterød.

Schneider oppsummerer de viktigste fordelene slik:
• Standard og utvidet batteritid
• Dobbeltkonverterende for kritisk last
• Rack og tower
• Enkel montering
• EcoMode
• Rask oppladning – 90 prosent kapasitet innen tre timer
• EcoStruxure IT Advisor / EcoStruxure IT Expert
• Intuitivt LCD / LED-grensesnitt gir UPSstatus for rask diagnostisering

Programvare for tilstandsovervåkning
Easy UPS SRVS passer utmerket til EcoStruxure IT Advisor eller EcoStruxure IT Expert:
-Dette er skybaserte programvareløsninger for tilstandsovervåkning av kritisk utstyr, basert på sanntidsdata. På dette området er teknologien til Schneider Electric enestående. Det finnes riktignok lignende systemer, men de mangler en av faktorene.

Vi har hele pakka! Med dette får du full oversikt over ressursene dine, når som helst og
hvor som helst, forklarer Frosterød.
-Easy UPs- serien er et smart forretningsvalg. Her får du bransjeledende teknolog til en svært fornuftig pris, avslutter hun.

Om Easy UPS SRVS
Easy UPS SRVS er en del av Easy UPS serien, spesielt utviklet for elektromarkedet, med et
komplett utvalg fra 500W til 600kVA, lineinteraktiv/online, 1-fase til 1-fase, 3-fase til 1-fase eller 3-fase til 3-fase. Her får du tilgjengelighet til forskjellige størrelser og modeller, noe som forenkler installasjonen i ulike miljøer. Dette er plug-and-play, det kreves heller ikke oppstart av våre teknikere, så sant 3-fase produkter bestilles/leveres i sin helhet. Slik minimeres også installasjonskostnadene. Utviklet i kjent og god kvalitet
fra APC by Schneider Electric. Produktene, som er en bestillingsvarer, blir solgt via norske elektro grossister.

Artikler i samme kategori

Sinusmagasinet er et magasin for elektrobransjen som utgis av Sonepar