Schneider Electric med ny KNX e-katalog

av Kristin Bredesen

Schneider Electric lanserte tidligere i år sin nye KNX e-katalog på norsk som inneholder alt du trenger å vite om SpaceLogic KNX. Du kan jobbe direkte i katalogen online, eller velge å laste den ned. E-katalogen er tilgjengelig på nettsiden til Schneider Electric.

SMART E-KATALOG: Produktsjef Karen Rein forteller at den nye e-katalogen for SpaceLogic KNX er bygget som en nettside,
med både søkefunksjon og enkel navigering.Katalogen inneholder alt du trenger å vite om SpaceLogic KNX. Den er bygd opp
som en nettside, med navigering nederst til høyre, hvor du kan navigere deg fram, tilbake og hjem. Funksjonsmenyen nederst
til venstre deler opp produkter i lysstyring, solskjerming, hvac og systemkomponenter. I tillegg er det navigering med type produktkategorier, som sensorer, aktuatorer, kontrollere osv., forteller Karen Rein, produktsjef i Schneider Electric.
Katalogen har en intuitiv oppbygging og du kan søke etter funksjon, produktnummer, elnummer eller navigere deg rundt. I starten av katalogen er det i tillegg en side med veiledning om hvordan katalogen er oppbygd.

Du kan finne produktet du leter etter ved å enten klikke deg fram i navigeringen, bruke vanlig søkefunksjon, trykke ctrl + F hvis du jobber online, eller ved å klikke på forstørrelsesglass i pdf-dokumentet. Ved å søke etter applikasjon, som f.eks. lysstyring, så finner du hvilke KNX produkter som kan brukes for å styre belysningen, utdyper Rein. Produktsidene inneholder enkle forklaringer om produktene med linker til datablad, bruksanvisning, programvare og andre relevante dokumenter. Det er i tillegg linker til reservedeler samt instruksjonsvideoer.
– Du finner også en oversikt over alle KNX kurs som gjennomføres i Schneider-regi, med link til kurskalender med datoer for oppsatte kurs, tilføyer produktsjefen. I slutten av katalogen finner du sammenligningstabeller som hjelper deg å velge riktig produkt. Her får du en enkel oversikt over funksjonaliteten til f.eks. alle de ulike persienne-aktuatorene, noe som gjør det
enklere å finne produktet du trenger til din applikasjon.
Få økt kunnskap om KNX Ønsker du å lære mer om KNX eller heve din kompetanse innen feltet? Schneider Electric tilbyr både Basic, Advanced og prosjekteringskurs i tillegg til at de lanserer kurs i SpaceLynk i 2021. Selskapet kjører også en serie med webinarer i høst/vinter med følgende temaer:

• Hvordan jobbe raskere og mer effektivt med KNX / Dato: 5. november kl. 11:00- 11:45
• Smart temperaturstyring med SpaceLogic KNX / Dato: 6. desember kl. 11:00-11:45
• Smart lysstyring med DALI / Dato: Januar 2022


Webinarene er gratis og påmelding åpner løpende. Mer informasjon om Schneider sine kurs og webinarer finner du på deres
nettsider.

Artikler i samme kategori

Sinusmagasinet er et magasin for elektrobransjen som utgis av Sonepar