Våre partnere

Våre partnere representerer de ledende merkene innen elektrobransjen. De er velkjente navn som garanterer høy kvalitet og pålitelighet.

Schneider Electric

Schneider Electric er en ledende global leverandør av energi- og automatiseringsløsninger, kjent for sin innovative tilnærming til å møte de stadig skiftende behovene innen energi, industri, bygninger og datasentre.

Pipelife

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Våre rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner.

LEDVANCE

LEDVANCE er en anerkjent produsent av høykvalitets LED-lysprodukter og belysningsløsninger, som leverer energieffektive og pålitelige produkter til ulike bruksområder.

Micro Matic

Micro Matic Norge AS er et anerkjent norsk firma, som leverer produkter og løsninger til det norske proff-markedet i segmentene Installasjon, inneklima/byggautomasjon og energi/infra.

Elko

Elko er en anerkjent produsent av elektrisk utstyr og smarthus-løsninger. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter. Med en lang historie i elektrobransjen og fokus på innovasjon og kvalitet, har Elko et solid omdømme blant både forbrukere og fagfolk.

Eaton

Eaton er en anerkjent global produsent av energistyringsløsninger og elektrisk utstyr, og leverer et bredt spekter av produkter og energieffektive løsninger som møter behovene til både industrielle og kommersielle applikasjoner.

Nexans

Nexans er en ledende global produsent av kabler og kabelsystemer, med ekspertise innen energi- og dataoverføring. Med sin dedikasjon til innovasjon og bærekraft, er Nexans anerkjent for å levere pålitelige og høykvalitetsprodukter som er designet for å møte de mest krevende kravene i dagens moderne verden.

SG

SG Armaturen er en veletablert produsent av belysningsprodukter med lang erfaring i bransjen. Selskapet tilbyr et bredt spekter av armaturer og lysløsninger for både innendørs og utendørs bruk. Med fokus på kvalitet, energieffektivitet og innovasjon, har SG Armaturen et solid omdømme blant profesjonelle og forbrukere. Deres produkter er kjent for pålitelighet, holdbarhet og moderne design, og bidrar til å skape behagelige og funksjonelle belysningsmiljøer.

CTM Lyng

CTM Lyng er en anerkjent produsent og leverandør av elektriske produkter og komponenter, med spesialisering innen elektromateriell og installasjonstilbehør.

Nobø

Nobø er en anerkjent produsent av elektriske varmeløsninger og varmestyringssystemer, med fokus på energieffektivitet, komfort og moderne design.

Unilamp

Unilamp er en velkjent produsent av LED-lysprodukter og belysningsløsninger, kjent for sin innovative tilnærming til energieffektiv belysning og pålitelige produkter.

Vix

Vix er et norsk firma som leverer kvalitetsverktøy til proffmarkedet. De jobber kontinuerlig med å optimalisere og fornye deres produktspekter.

PM Flex

Vårt fokus er å utvikle og produsere neste generasjons løsninger. Vi opererer i en innovativ bedriftskultur og vi er tett på våre kunders virksomhet, noe som hjelper oss å se behovene og tilpasse virksomheten vår. Pmflex er derfor den perfekte forretningspartner for de som ønsker å oppnå gode resultater i prosjekter og gjøre en forskjell. Vårt omfattende produktspekter er spesielt utviklet for å være ekstremt enkelt å jobbe med og fleksibelt i både design og funksjon.