Om Sonepar

Sonepar er et uavhengig, familieeid selskap med global markedsledelse innen B2B-distribusjon av elektriske produkter, løsninger og relaterte tjenester. Gjennom et tett nettverk av 100 merker som dekker 40 land, har konsernet en ambisiøs transformasjonsagenda om å bli den første globale B2B-elektriske distributøren som tilbyr en fullstendig digitalisert og synkronisert omnichannel-opplevelse til alle kunder.

Med hjelp av ferdighetene og lidenskapen til våre 45 000 ansatte, hadde Sonepar en omsetning på € 23 milliarder i 2020. Sonepar gjør kundenes liv enklere, enten det er ansikt til ansikt, besøkende kunder, via telefon eller online. Sonepars ambisjon er å bli «La Référence» – standardsetteren for alle interessenter. www.sonepar.com

Sonepar Norge er en del av Sonepar gruppen. I Norge er vi 150 ansatte med sterke tradisjoner. Vi har nylig lansert en moderne og effektiv nettbutikk. I tillegg har vi et moderne og automatisert logistikksenter i Drammen med et omfattende sortiment. Landsdekkende distribusjon og 13 salgsavdelinger.

For å komme til vår nettbutikk klikk her.

Sonepar er en av Norges ledende elektrogrossister med mer enn 100 års erfaring i det norske markedet. Vårt brede sortiment innen elektromateriell inkluderer markedsledende leverandører innen alle kategorier. I Sonepar Norge har vi kunder i en stor spennvidde i bransjen, fra små enkeltpersonsbedrifter til store installasjons- og industriselskaper, og vi jobber alltid for å overgå kundenes forventninger med våre tjenester og løsninger.

Leverandørene vi samarbeider med fokuserer på å forenkle installasjonen og effektivisere arbeidet for installatørene. Som en aktiv partner i verdikjeden er vårt mål å tilby kundene våre effektive leveringer av elektromateriell og systemer støttet av bransjens beste digitale løsninger og teknisk kompetanse fra våre ansatte.

Vårt moderne og automatiske logistikksenter setter standarden i markedet, og Sonepar gruppen satser tungt på digitale løsninger og lederskap på den digitale arenaen. Høsten 2022 lanserte vi en moderne og effektiv webshop for å tilby våre kunder økt effektivitet og lønnsomhet gjennom digitalisering og sømløs samhandling.

Vi har en klar strategi og mål om å være ledende innen markedsføring og salg av energieffektive og fornybare energiløsninger for å bidra til bærekraft og det grønne skiftet. Vi operere med komplett integritet, vår forretningsoppførsel og høyde av ansvar setter den høyeste standarden. Vi streber etter å være en enhet men ikke ensformig. Med synergi og smidig tilpasningsevne i møte med endring. De mange forskjellene verden over, gjør hver og en av oss sterkere. Vi er Sonepar – powered by difference.

Artikler om Sonepar