DEVI Roadshow besøker Sonepar avdelinger!

8/8/23
Konferanser og bransjearrangementer
8/8/2023

DEVI Roadshow besøker Sonepar avdelinger!

DEVI Roadshowet vil besøke flere Sonepar avdelinger i løpet av august og september, og du er invitert til å delta.

Roadshowet er en unik mulighet til å oppdatere deg på de siste trendene og produktene innen elektrisk varme. DEVI salgsteamet vil presentere produkter og løsninger for innendørs og utendørs bruk. Du vil få se hvordan produktene kan innpasses i ulike typer gulvkonstruksjoner og tilpasses ulike behov og romstørrelser i tillegg til en rekke utendørs løsninger for is- og snøsmelting.

Fremtidens varme er elektrisk

Med den økende bevisstheten om klimautfordringene og behovet for overgang til fornybar energi, er elektriske varmeløsninger en viktig del av fremtidens varmeløsninger. DEVI er engasjert i å levere innovative og pålitelige produkter med lang levetid som støtter elektrifiseringstrenden i samfunnet.

Make it easy, make it DEVI

Misjonen er å gjøre installatørenes og montørenes arbeidsdager enklere og mer effektive under slagordet: Make it easy, make it DEVI. Derfor er Roadshow-hengeren lastet med et bredt utvalg av de mest populære varmeløsninger, og DEVI salgsteamet står klare til å ta imot deg. 

Når du har utforsket utstillingene, kan du nyte pølser fra grillen. Men det er ikke alt - som en ekstra bonus, har du sjansen til å snurre på DEVI lykkehjulet som gir gevinst til alle.

Roadshow hengeren er lastet med et bredt utvalg varmeløsninger

Velkommen til DEVI Roadshow!

Salgssjef Ørjan Torkehagen i DEVI ved grillen

Flere artikler i denne kategorien