Allsidig kompetanse i Tromsø

19/2/24
Kundecaser
19/2/2024

Tromsdalen Elektro AS er en elektroinstallatør for Tromsø og omegn med femten ansatte, med sentrale lokaler i Tromsøsundveien i Tromsø. Med lang erfaring og høy kompetanse, er de en aktiv bidragsyter til å finne de beste løsningene for kundene, det være seg private eller bedrifter.

-  Hos oss kan kundene være trygge på å få det nyeste innen lys-, varme-, og smarthusteknologi. Vi er kjent for å være punktlige, profesjonelle og energiske, sier daglig leder Arne Kristoffersen.

Han startet bedriften i 2010 sammen med Bjørn Agnar Pettersen, som i dag er teknisk leder. Sammen leder de et relativt ung stab med elektrikere, som opererer i og rundt Tromsø by. På kundesiden favner de relativt bredt.

- Vi er en allsidig bedrift, Bjørn Agnar er for eksempel veldig solid på styring, og har lang erfaring med arkitekttegnede prosjekter. Vi har en del industrikunder, så vel som generell serviceoppdrag for bedrifter og privatmarkedet, sier Kristoffersen.

- Det er servicemarkedet som er vårt marked, vi har en del store kunder, Tromsø Parkering (fjellet P-hus), fiskeindustribedrifter på Vannøya blant andre, og en god del større oppdrag som ikke berøres så mye av konjunktursvingninger. Vi er involvert både på prosjekt/næringsmarked og servicemarkedet, så vi holder på med det meste. Vi har en god del næringskunder, butikker, industri, og noen boliger, i tillegg har vi en del oppdrag innen privatmarkedet med renovering, utbygginger og vedlikehold, sier han.

Nye lokaler

Tromsdalen Elektro tar jobber over alt, men mesteparten er sentrert i byen.

- Arne, kommer fra Vannøya, hvor det ikke er elektrikere å oppdrive, så vi tar en del jobber der. En del jobber i Lyngen har det blitt.  I november flyttet vi inn i nye lokaler i Tromsdalen, i Tromsøsundveien 16, så nå kan vi med rette kalle oss Tromsdalen Elektro, sier Kristoffersen.

- Vi har gjort en god jobb med oppussing av lokalene, her er det bra med gratis parkering , godt tilrettelagt for kundene, sier han.

Bra for miljøet og lommeboken

Av oppdrag er det mye utskiftning til LED. Av større oppdrag har Tromsdalen Elektro avtale med Fjellet parkeringshus om en større utskifting til LED fra Signify, med leveranse fra Sonepar, i tillegg har de vedlikeholds- og serviceavtalen på parkeringsanlegget.

- Parkeringstunellen, er et parkeringsanlegg inne i fjellet, tildels under Tromsø sentrum, med plass til 900 biler, så dette er en betydelig kunde, med jevnlig vedlikehold og utskiftninger av belysning. Her har vi også gjort en del effektbelysning for å øke trivselen, både inne og utenfor anlegget, forteller Kristoffersen.

Prosjekt skatepark

POPULÆR ARENA: Byens splitter nye skatepark er et populært tilskudd for barn og unge. Her har Tromsdalen Elektro blant annet levert belysning. (Foto: Tromsø kommune).

- Av andre signalanlegg i Tromsø har vi vært involvert i den nye kommunale skateparken, som har fått navnet Nansenplass skatepark, som sto klar i høst. Her har vi blant annet levert el-installasjon og belysning, sier Kristoffersen.- Så må vi trekke frem at vi er størst i byen på byggestrøm. Vi legger byggestrøm for to aktører: Renta og Ramirent, legger Pettersen til.

“Enestående”

Tromsdalen Elektro er en god og viktig kunde for Sonepar sin Tromsøavdeling og Jan Victor & co høster lovord for topp service og oppfølging fra både Kristoffersen og Pettersen.- Vi bruker Sonepar en god del. Jan Victor er enestående her i byen, ikke bare på å levere materiell, men også alt annet vi eventuelt trenger hjelp til. Sonepar er profesjonelle, faglig dyktige og stiller alltid opp. I tillegg tar de oss med på sosiale happenings og involverer oss som en god samarbeidspartner, noe hele gjengen vår setter stor pris på, sier Kristoffersen.

Markedet

- Hvordan ser dere på utsiktene for 2024?

- Markedet er litt roligere, og selvfølgelig har nybyggaktiviteten fått seg en knekk, men tradisjonelt har vi ikke drevet så mye med bolig- og leilighetsbygg. Det er servicemarkedet som er vårt marked, og her har vi en del store kunder som ikke berøres så mye av nedgangstider. Det blir et travelt 2024 for vår del, men med litt større kamp om beinet. Vi er heldige og har en del gode ordrer foran oss. Vi har regnet på en del prosjekter, klarer vi å lande noen av disse, skal vi saktens “stå han av”. Vi har greid oss gjennom mørke stunder før, straks renten snur, tror vi markedet får en naturlig oppsving.

Flere artikler i denne kategorien