Sletten Elektro: Stort engasjement for elektrofaget

20/5/24
Kundecaser
20/5/2024

Siden 2003 har Sletten Elektro levert elektroinstallasjoner av høy kvalitet til privat- og bedriftsmarkedet i Bergen og omegn. I dag er de 17 ansatte med et stort engasjement for elektrofaget, og som hver dag jobber for å levere gode resultater.

Lars Magne Drage er eier og installatør hos Sletten Elektro as, bedriften holder til på Østre Nesttunveien 16, på Nesttun utenfor Bergen og retter seg i hovedsak mot bedriftsmarkedet med blant annet rehabilitering av bygårder, butikk, restaurant, oppdrag for eiendomsbesittere og forsikringsjobber.

- I tillegg har vi en god del oppdrag knyttet til service- og vedlikehold av industrielle vaskemaskiner og tekniske maskiner. Vi har en stabil kundemasse på næringssiden, med mange faste kunder, det er en god sikkerhet i urolige tider, sier Drage og henviser til markedet, som han beskriver som “litt ustabilt”.

- Vi har ikke så lang horisont, men oppdragsmengden fremover er god, selv om det ikke er den store veksten i markedet om dagen. Vi ser at det blir mye jobb med utskiftning av belysning. Omsetningsmessig holder vi oss stabile, vi aner positivitet der fremme, men før man vet hvor boligmarkedet lander råder det fortsatt usikkerhet, sier han.

Sletten Elektro har en voksen montørstab, som jobber ute på oppdrag, i tillegg til han selv som saksbehandler, har de en ingeniør ombord, regnskap og lønn er ekstern.

- Ellers er alle ute på oppdrag i Bergensdistriktet. Vi har en stabil arbeidsstokk, noen har startet som lærlinger og har vokst sammen med bedriften. Arbeidsmiljøet er godt med lite utskiftninger, det vet kundene å sette pris på, sier han.

Stilfullt prosjekt i New York stil

Av ferske prosjekter trekker Drage frem boligprosjektet Mollesmauet 1 C, som består av 11 nye leiligheter, sentralt i Bergen og med gåavstand til sentrum og bybanen. Sletten Elektro har totalentreprise på elektro, brann og nødlys, og Sonepar har levert en betydelig del av elektroinstallasjonsmateriell.

- Det er et stilig boligprosjekt, med leiligheter som ferdigstilles i år.

Et annet prosjekt som stikker seg ut er Hjellestad Jet ski klubb sine lokaler, et fullt automatisert bygg, med sensorteknologi til de ulike funksjonene, det har vært litt spesielt å sette opp.

- Oppdraget her har vært inkludert all installasjon av elektro, nødlys og styring, lyd og bilde, led med farger til belysning. Selvsagt er det solceller på taket for å hjelpe med å holde de månedlige kostnadene nede. All teknikk, inkludert styring av luftkvalitet, er integrert i samme toppsystem som gjør det enkelt for sluttbruker å bruke lokalet. Det er få anlegg som er så automatisert, også her har Sonepar stått for en stor del av materialleveransene, forteller Drage.

FULLT AUTOMATISERT: Få anlegg er så automatisert som Hjellestad Jet ski klubb sine lokaler: All teknikk, inkludert styring av luftkvalitet, er integrert i samme toppsystem som gjør det enkelt for sluttbruker å bruke lokalet.

“Gjør hverdagen enklere”

- Sonepar er vår største leverandør, helt siden oppstarten for snart 20 år siden. Det dreier seg selvfølgelig om pris, dernest har de en veldig god lokasjon med flotte hjelpsomme folk, som yter topp service og hjelper oss i alt de kan for at vi skal bli fornøyde. De har de rette varene på lager, som vi har behov for, og det de ikke har skaffer de raskt. Så har de en suveren transportør, Stein, som sørger for smidige leveranser. Hele supportteamet til Sonepar er på plass når vi trenger dem - det bidrar til å gjøre hverdagen vår enklere.

Flere artikler i denne kategorien