Positive fremtidsutsikter i sør

19/5/23
Kundecaser
23/8/2023

Evje Elektroservice er etablert i Evje og Hornnes kommune og opererer i og rundt Kristiansand helt opp til Hovden i Setesdal.

https://visithovden.com/vestheisen-familiepark/

Etter 34 års drift er vi veletablert i området, sier daglig leder Arild Gjeitrem, som har ansvar for 14 ansatte. Bedriften er en all-rounder innen elektro og utfører alle typer elektriske installasjoner i næringsbygg, industri, offentlige bygg mm.

– Vi har dyktige fagfolk på huset innen de fleste typer installasjoner; lyd, lys, teknikk, design, styring, data osv. Etterhvert er vi blitt store på salg og service av varmepumper. Dette har vi holdt på med i mange år, jeg anslår vi har solgt og montert 1.300-1.500 stykker, sier han.

Stor spennvidde

Kundegruppen omfatter alt fra private, til kommune og større utbyggere.

– Markedet nå er preget av veldig mange ENØK-tiltak, for butikker, nærings- og produksjonskunder, samtidig er det god fart på utbyggingsprosjekter av hus og hytter i kombinasjon med en jevn strøm av serviceoppdrag. Alt i alt har vi en bred og stabil kundemasse som gir god aktivitet og travle dager for oss, slår han fast.

Sonepar-kunde gjennom hele sitt virke

Gjeitrem har kjent Sonepar så lenge han har holdt på og benytter Kristiansand-avdelingen på leveranser av mye av materiellet som brukes i bedriften.

– God og rask service, konkurransedyktige priser, gunstige leveransebetingelser og kvalitetsprodukter gjør oss til en trofast Sonepar-kunde, sier han.

Vestheisen familiepark – ski-in, ski-out

Evje Elektroservice har hatt flere store prosjekter i forbindelse med utbyggingen av leiligheter og hytter på Sørlandets største alpinsenter Hovden.

– Vi har mange oppdrag i forbindelse med bygging av flere leilighetsprosjekter på Hovden. På skisenteret drifter vi heisene på elektrosiden. Leilighetene på Lisletun var et stort oppdrag, hvor Sonepar leverte alt av elektromateriell, sier han.

Hytter og leilighetsanlegg tilknyttet skianlegget fortsetter å øke i omfang, og nå er Evje Elektroservice i gang med elektroarbeidet for et enda et nytt prosjekt, Vestheisen familiepark, som er et stort leilighetsanlegg over flere byggetrinn.

– Leilighetene har en unik beliggenhet midt i alpinbakken med ski inn/ski ut. Sonepar er blitt en god og stabil leverandør for oss på Hovden, med riktige produkter, punktlig leveringer og god service bidrar de til at jobben blir utført på en god måte, til rett tid, sier Gjeitrem.

Lyse fremtidsutsikter

Det skjer mye om dagen. Nå er det mye fokus på solceller, levering og montering av anlegg, til privatmarkedet og næringskunder. Vi dyrker denne spesialkompetansen, med fortsatt høye strømpriser kommer vi til å satse mye på solceller fremover. I takt med tiden er det betydelig fokus på smart energistyring og selvfølgelig lysskifte til LED. Med utfasing av T8 lysrør, blir det store volumer fremover. Vi holder oss oppdatert på ny teknologi og nye muligheter for å gi gode råd om de beste løsninger til kundene våre. Vi har grunn til å se lyst på hele 2023, avslutter han.

Evje Elektroservice AS

En avtale med Evje Elektroservice AS kan omfatte så vel nyinstallasjoner, som forebyggende vedlikehold og hasteoppdrag. Med kompetanse både innen svakstrøm og sterkstrøm, får kunden bare én samarbeidspartner å forholde deg til.

EES dekker behovet på alle områder innen elektro:

  • Sterkstrømsinstallasjoner, lys og varme
  • Telefonsentraler
  • Kablingssystem for tele, data og video
  • Alarmanlegg og adgangskontroll
  • Periodisk vedlikehold og ettersyn

Evje Elektroservice utfører prosjektering, installasjon, salg og service innen industri og næringsbygg, leiligheter, hus og hytter og er forhandler av varmepumper fra Mitsubishi Electric, Panasonic, Toshiba og Midea.

Flere artikler i denne kategorien