Gode naboer og Sonepar-kunder

1/2/21
Kundecaser
3/8/2023

Sandefjord Elektro AS ligger vegg i vegg med Sonepar sin Sandefjordavdeling, og det gode kundeforholdet som har oppstått skriver seg helt fra avdelingens oppstart i 1983. Nå har elektrobedriften nye og spennende prosjekter på gang – med Sonepar som leverandør.

Sandefjord Elektro er en av byens eldste elektrofirmaer og ble etablert i 1983. De har i dag 27 ansatte inkludert administrasjon, som består av daglig leder Øyvind Sjølund, installatør Morten Hansen og tre saksbehandlere. De har en egen avdeling som tar seg av prosjektering og tegning av prosjekter samt automasjon og tavlebygging. Sandefjord Elektro påtar seg alt arbeid innen elektro herunder service, tavlebygging, automasjon, prosjekter og tradisjonell installasjon.

Prosjekt Nybyen

Elektrobedriften har travle dager med en rekke prosjekter, ikke minst med prosjekt Nybyen som består av et kvartal hvor det skal bygges en del i framtiden, i første omgang to boligblokker; en i Flors gate og en i Dronningens gate. Flors gate får en boligblokk på 12 leiligheter i størrelsen 67-130 kvm. Dronningens gate vil få en noe større blokk med 27 leiligheter i størrelsen 50-124 kvm. Totalt skal det bygges 5.000 kvadrat meter i første trinn. Totalentreprenør opererer med en totalkost på omlag 150 millioner kroner for prosjektet som etter planen skal være ferdig i løpet av 2021. Sandefjord Elektro står for alt av elektroarbeid på begge blokkene.

– Flere prosjekter skal i gang på Nybyen i løpet av de neste årene og målet er å dra i land arbeid på flere av disse prosjektene også, sier daglig leder Øyvind Sjølund i Sandefjord Elektro.

I tillegg til byggeprosjekt Nybyen har elektrobedriften travle dager med blant annet Sandefjord renseanlegg, som står for tur i 2021, samt en rekke hus- og hytteprosjekter.

– Vi har heldigvis mye på blokka, og må si oss godt fornøyd med ordretilgangen, sier Sjølund.

Nybyen – Dronningens Gate

Godt kundeforhold

– Sandefjord Elektro har vært en god nabo og kunde gjennom mange år, helt siden Otra etablerte seg i byen, sier avdelingsleder for Sonepar Sandefjord, Christoffer Njåstad.

– De setter stor pris på tilgjengelighet av varer som de benytter seg mye av, i tillegg til at de alltid får god service av våre ansatte med faglig sterk kompetanse. Samtidig forventer de gode priser og god lagerbeholdning, og hittil har vi klart å innfri dette ønske. De er spesielt godt fornøyd med lyskatalogen vår hvor vi har med alle lagerførte lysprodukter fra de forskjellige leverandørene. Lyskatalogen er fast inventar i bilen til alle gutta i Sandefjord Elektro, som raskt kan vise kundene sine alle forskjellige typer belysning de kan installere. Selv om de kan finne belysning på nettsiden vår, sparer de mye tid på å benytte denne og får vist kunden produktspekteret med en gang. Det er flott at Sonepar kan ta del i den positive utviklingen i bedriften, vi setter stor pris på det gode samarbeidet med Sandefjord Elektro, sier Njåstad.

Nybyen – Flors Gate

Flere artikler i denne kategorien