Søker kandidater til Årets grønne driftsteam 2023

8/8/23
Muligheter
8/8/2023

Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen i bygg. I 2023 deles prisen ut for ellevte gang. Prisen deles ut av olje- og energiminister Terje Aasland (Ap).

For å nå målene om redusert energibruk i bygg i Norge trenger vi blant annet kompetansen, erfaringen og den viljen som drifterne og de moderne vaktmesterne har. Det er de som kan sørge for at vi får lavere klimagassutslipp, høy komfort og lave kostnader.

“Vår sektors superhelter”

– Vi i Grønn Byggallianse pleier å si at drifterne er eiendomssektorens superhelter. Innsatsen til prisvinnerne gir håp om at vi greier å nå energieffektiviseringsmålene. Kåringene har vist at det finnes både vilje og kunnskap til store energikutt blant mange driftsteam. Drifternes daglige innsats har stor betydning for at vi skal nå mål om redusert energibruk og kutte i klimagassutslipp, sier daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev.

Fjorårets vinner Team Pirsenteret fra E.C. Dahls Eiendom imponerte juryen med sin gjennomførte miljøledelse, og med svært gode resultater for redusert energibruk. Nå er det altså åpent for nye nominasjoner før prisen deles ut på Årets grønne driftskonferanse som i år finner sted 14. november i Oslo.

Slik nominerer du

For å nominere et driftsteam til konkurransen fyller du ut et skjema på Grønn Byggallianse sine nettsider.

Hvem kan bli nominert?

For å kvalifisere til denne prisen, må teamet være ansvarlig for drift i en av medlemsbedriftene i Grønn Byggallianse.

Dersom et tidligere vinnerteam er med for andre gang, må minst 2/3 av personellet være nye siden siste deltagelse.

Grønn Byggallianse

Flere artikler i denne kategorien